Web gune honek cookieak erabiltzen ditu, propioak eta beste batzurenak. Gure cookien politikari buruz gehiago irakurri dezakezu.

BERRIAK

  •   TURISMO-SUSTAPENA

Turismo sailak Donostiako Gabonetako merkatuan parte hartzen du

" Santa Katalina plazan, Maria Cristina hotelaren ondoan, kokatutako stand batean 3 hiriburuetako Gabonetako merkatuei buruzko eta Euskadiko turismo-baliabide eta produktuei buruzko informazioa eskeiniko du urtarrilaren 6ra arte.

  •   TURISMO JASANGARRIA

Euskadik Turismoaren Kode Etikoa bereganatu du

" Turismo, Merkataritza eta Turismo sailburuak Euskadiko Turismoaren Kode Etikoa sinatu du, turismo jasangarri baten garapenerako sektorearen eta administrazioen ekintza zehatzei buruzko konpromisuak biltzen dituen agiria. " Kode hau onartzerakoan Euskadik bisitarien eskubideetan, ...

  •   TURISMO INDUSTRIALA

ERIH Industria-ondarearen Sare Europarrak Añanako Gatzaga industria-turismoaren "Anchor Point" europar berria izendatzen du

" Turismo, Merkataritza eta Konstumo sailburu Sonia Perez Ezquerrak gaur, Añana Gatzagan ospatutako ERIH Sarearen Zuzendaritza-batzordearen bileran iragarri du baliabide arabar honen sarrera "anchor point" europar gisa; Industria-turismo baliabide bati ematen ...

  •   LANKIDETZA PUBLIKO-PRIBATUA

Saretour - Turismoaren Euskal Sareak bere lehenengo bilera egin du euskal turismo-enpresetako ordezkariekin

" Saretour Turismoaren Euskal Sarea aitzindaria da Autonomia Erkidegoen artean " Sarea euskal turismo-sektorearen elkargune izateko, batera lan egiteko eta koordinatzeko sortu da

  •   TURISMO, MERKATARITZA ETA KONTSUMO SAILA

Madrilen diren Euskadiko "enbaxadoreekin" bildu da Sonia Pérez Ezquerra sailburua

Eusko Jaurlaritzako Turismo, Merkataritza eta Kontsumoko sailburu Sonia Pérez Ezquerrak elkarraldi bat izan du Madrilen diren euskaldun ospetsuekin enpresaren, politikaren, kirolaren, kulturaren eta komunikazioaren munduan. Berarekin batera izan da ekitaldian ...

  •   FORMAKUNTZA

Aretoko profesionalak eta haien etorkizuna aztertu dira "Aretoaren erronka" jardunaldian

" Gastronomiak eta ardoek izaten jarraitzen dute eskari handiena duen 2. motibazioa aisiagatik bisitatzen gaituzten turisten aldetik. " "Beharrezkoa da eskatzea modu aktibo batean erreibindikatu dadin maîtreen, zerbitzarien, sumillerren eta aretoko buruen lana" ...

  •   PRENTSA-BIDAIAK

Gastronomia, kazetari frantziarren ezagutza-bidaiaren ardatza

" Ostegunetik igandera hiru hiriburuak eta Arabako Errioxan zehar ibiliko dira

  •   TURISMO AKTIBOA

Plazaolako Bide Berdearen kudeaketa aztergai gaur Andoainen

" Eusko Jaurlaritzak, Basquetour-en bidez, baliabide hau erabiltzen duten txirrindularien profilari buruzko eta mugikortasun eta garapen turistikoari buruzko ikerketak aurkezteko lan-jardunaldian parte hartuko du

  •   GREEN SPAIN

"España Verde"-ren sustapen arrakastatsua Venezian

Asteartean ospatu zen, arrakasta handiz, ekitaldi bat merkatu italiarrari Kantauri Itsaertzeko lau elkarteen eskaintza zabala aurkezteko, Milango OET-aren laguntzarekin eta inguruko 60 bidaia-antolatzaileren partaidetzarekin

  •   EUSKADI GASTRONOMIKA

Web berri batean 750 enpresa eta establezimendu gastronomiko baino gehiagoren informazioa biltzen du Euskadi Gastronomikak

" Gastronomiak eta ardoek izaten jarraitzen dute eskari handiena duen 2. motibazioa aisiagatik bisitatzen gaituzten turisten aldetik, % 21etik gora direla eta 2010etik 8 puntu igo direla kontuan hartuta. " Webaren egitura bere ...

Martxoa 2020

AL AR AZ OG OR LR IG
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31