Newsletter honen bidez esan nahi dizuegu Basquetourrek komunikazio erraminta berriak dituela, sare sozialen bidez, euskal turismo sektorearentzako gai interesgarriei buruzko ezagutza hobetzeko asmoarekin.

Mediante este newsletter queremos deciros que Basquetour dispone de nuevas herramientas de comunicación a través de redes sociales que permitirán un mayor y mejor conocimiento de cuestiones de interés para el sector turístico vasco.


 
El lehendakari entrega sus galardones al Hotel Arbe, el Jazzaldia de San Sebastián y Matilde Elexpuru, Premios de Turismo 2015, y a Juan José Lekuona el reconocimiento especial del jurado

El Gobierno Vasco destaca así la labor de estas personas y empresas de ambos sectores económicos.

Además, Ekobelargi, Teresa Busto, Bizkarra y Zuloa Irudia recibieron los Premios Comercio 2015.

Los Premios Comercio y Turismo 2015 reconocen la Innovación, Competitividad y Trayectoria Profesional de proyectos diferentes con la excelencia en común.

El Camino Ignaciano, un nuevo producto turístico cultural y de naturaleza para dar a conocer Euskadi

Fue presentado el pasado mes de julio en la localidad natal de San Ignacio junto con Catalunya, ya que el recorrido comienza en Loiola y finaliza en Manresa.

El Gobierno Vasco acoge con ilusión y en clave de oportunidad la designación del Año Jubilar del Camino Ignaciano.

Aurreko hiru hilabetean, Euskadiko Turismo Behatokiak 2014an egindako “Ibiltur Aisia” eta “Ibiltur MICE” aurkeztu ziren

Bi txostenek aisialdi-arrazoiengatik eta kongresuetara datozen bisitarien portaerak aztertzen dituzte, hurrenez hurren.

Emaitza nagusien arabera: city-break-ak, enogastronomia, kultura eta ekitaldiak dira aisialdiko bisitarien arrazoien %61. Eta kongresuetako bisitarien artean, euskal hiriek gomendio-indize oso altua dute, %85koa, hain zuzen ere.

Gastuari dagokionez, aisialdiko bisitari bakoitzeko bataz besteko eguneroko gastuak gora egin du eta 133,5 eurotara iristen da. Kongresuetara datozenen gastuak ere gora egin du, %25,6 eta hiriburu guztietan hazi da.

Facebook  Twitter  Linkedin
Lo que hacemos ·····························
Turismo jasangarrian lidergoa eta gobernantzari buruzko Nazioarteko Konferentzia Gasteizen ospatu da
Bilbao sede del 1º Encuentro de auditores de la “Q de calidad turística”
Barneko turismoari zuzenduta esperientzi eta plan turistikoak bultzatu dira ekimen ezberdinen bidez: “gou! by EROSKI”, nabarmenena
Éxito del documental “La Primera Ola” en su estreno en Málaga
“Birding Euskadi” Erresuma Batuan izan da uda honetan, nazioarteko ornitologia turismo azoka nagusian
La “Ultra-Trail du Mont Blanc”, la maratón de montaña más reconocida de Europa, marco en el que Euskadi se dio a conocer como destino para la práctica de este deporte
Durbaneko “World Route Development Forum”-a Basquetourren ajendan
Basquetour promociona los congresos y eventos y la gastronomía en Euskadi en el FesTVal de Vitoria
Eusko Jaurlaritzak-Basquetourrek eta Sagardi Taldeak lankidetza hitzarmena sinatu dute Euskadi eta bere gastronomiaren sustapenerako euskal turismoarentzat interesa duten merkatuetan
Presentado Euskadi Gastronomika de Vitoria
Euskadiko MICE eskaintzaren aurkezpena Polonian
DER Touristik, el tercer touroperador de Alemania, en Euskadi
Alemania, Txina, Peru, Brasil eta Erresuma Batuko kazetariak Euskadin
Japón, cita promocional de Euskadi en septiembre
¿ Sabías que ... ? ·····························
Goierri, Europako Batzordeko "Eden" proiektuaren irabazle, “bikaintasunaren Europako destino turistikoak"
Los Caminos de Santiago por Euskadi, patrimonio de la humanidad
Bilbo-Valentzia arteko lotura berria, bi urtetan % 18 hazi den merkatu turistiko bat indartzeko
Productores y restaurantes de Euskadi Gastronomika de Urola Kosta promocionaron sus productos en verano
Murgiako La Casa del Patrón jatetxea Arabako Pintxo Txapelketaren “Urrezko Pintxoa” eta Euskal Herriko lehian Arabako ordezkaria izango da
Gorbeia conquista Vitoria-Gasteiz
Pep Gatellen "Campo a través. Mugaritz, intuyendo un camino"filmak ireki zuen Donostiako Zinemaldiaren “Culinary Cinema” atala
“Top Chef” emitió el pasado 30 de septiembre el programa grabado en Euskadi
Irailean aurkeztu zen “Ezkutuko altxorrak”, “Ignaziotar Lurraldea”-ren kultur-turismoaren eskaintza
 Datorrena ... ·····························
Urriak 21
“The EU’s Tourism Education and Trainning offer – A Mapping exercise and performance”. Bruselas
Urriak 22 eta 23an
NECSTouR-en Annual General Meeting. Bruselas
Urriaren 28tik 30 era
“Tercer Congreso Internacional de Calidad Turística”, asistencia como Delegación ICTE Euskadi. La Coruña
Azaroaren 2tik 5era
WTM Londres
Azaroaren 2tik 5era
Plan comercial de Surfing Euskadi en la WTM de Londres
Azaroaren 4tik 7ra
Cumbre Mundial de Presidentes de Agencias de Viaje
Azaroa
Barnetegi Tecnológicos Turísticos
Azaroak 26-27
Conferencia Turismo Sostenible.Vitoria-Gasteiz
Abenduaren 4tik 8ra
Feria del Libro y Disco Vascos
Abenduaren 5etik 8ra
Feria de Navidad de la Costa Vasca. FICOBA. Irun
Azaroak 12
2º Edición del Euskal Kosta Networking Day. FICOBA. Irun
Azaroaren amaieran
Presentación programa Euskaloha. Madrid
Abenduak 10
Jornada conjunta de mesas sectoriales de turismo de la costa vasca
Azaroaren 15etik otsailaren 15era
Campeonato Mundial de olas grandes Punta Galea Challenge Getxo Basque Country
Azaroaren 26 eta 27 an
“Cumbre Mundial de Turismo Sostenible+20” (www.st20.org). Vitoria-Gasteiz