Web gune honek cookieak erabiltzen ditu, propioak eta beste batzurenak. Gure cookien politikari buruz gehiago irakurri dezakezu.

  •   PRENTSA-BIDAIAK

Gastronomia, kazetari frantziarren ezagutza-bidaiaren ardatza

" Ostegunetik igandera hiru hiriburuak eta Arabako Errioxan zehar ibiliko dira

1 / 2

Dozena erdi kazetari frantziar iritsi ziren atzo Donostiara Euskadin barrena ezagutza-bidaia bat egiteko asmoz eta gastronomiarekin ardatz gisa.

Lehen egunean, Donostia ikusi, pintxo-ibilbide bate gin eta elkarte gastronomiko batean afaldu zuten.

Gaur, ostirala, Añanako Gatzaga eta upategi ezberdinak dituzten zain, Arabako errioxako ardoak eta bertako produktuak dastatzeko eta, bihar, Gasteizerantza abiatuko dira. Goizean, katedrala eta alde zaharra ikusi, azokan sukaldaritza-tailer bate gin eta upategi batean bazkalduko dute.

Eta, arratsaldean, Bilbon, erdi-gunean zehar ibili ondoren, euskal goi-sukaldaritza frogatuko dute. Bidaia, igandean bukatuko da Guggenheim Museoaren bisitarekin eta pintxo-ibilbide batekin Zazpi Kaleetan zehar.

 

Martxoa 2024

AL AR AZ OG OR LR IG
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31